Shestak UI
Go Back   Shestak UI > Interface Forums > English Community > Modified Versions

Modified Versions Your modified version of ShestakUI.

Advertising

 
Thread Tools
Old 08.08.2012, 16:00 ▼    #1
 Senior Member User Information

Oz's Avatar
Post ShestakUI_OzEdit





Hi all!

This is my edited version of ShestakUI, feel free to use it if you like it.

Compared to the original ShestakUI, I've added/changed some elements to better fit my personal taste, nothing more than that.

Note: locales added by me are Goooooooooogle translated. Your help for a more accurate translation is welcome!

Thanks:
I'd like to thank Shestak for his patience and his help and for the amazing work on his UI!



A big thank goes out also to all contributors of his project!

Download:
WoW Interface.

Updates:
Changelog.
Check out latest updates on GitHub.

Feedbacks are always appreciated!

Thank you,
Oz.

Says Thank:
anj (10.09.2012), Erratic (09.04.2013), m2jest1c (19.09.2012), Shestak (08.08.2012)
Old 12.02.2013, 10:45 ▲    #11
Oz
 Senior Member User Information

Oz's Avatar
Quote:
Originally Posted by Akos View Post
Hello
Great UI but after the latest update the Unitframes for way darker then before.
How do I change it back to the older colors?

Posted in 4 minutes
**Edit** The colors on all frames seem to be darker.
I just restored the original texture of ShestakUI ("Smooth") as default texture.

Go to ShestakUI\Config\Settings.lua and replace

lua Code [Select]:
["texture"] = [[Interface\AddOns\ShestakUI\Media\Textures\Texture.tga]],        -- Texture for status bars
 

with

lua Code [Select]:
["texture"] = [[Interface\AddOns\ShestakUI\Media\Textures\rwk1.tga]],         -- Texture for status bars
 

Backup this file before updating.
Old 12.02.2013, 10:45   #1.5 - Disable Ads

Advertise on this site

Old 14.02.2013, 00:02   #12
Akos
 Junior Member User Information

Akos's Avatar
Thank you for a swift reply!

Posted in 28 hours 19 minute
Got a few errors when I started a new toon.

http://img22.imageshack.us/img22/7691/errorig.jpg
Old 14.02.2013, 00:21   #13
Oz
 Senior Member User Information

Oz's Avatar
Quote:
Originally Posted by Akos View Post
Thank you for a swift reply!

Posted in 28 hours 19 minute
Got a few errors when I started a new toon. ...
I've tried right now, installing the UI on a new toon and I don't get any errors.

I need more infos...try to reproduce that error.

By the way this is a taint not a really error and I think that it don't impact on your game performance.

Are you using other AddOns other than ShestakUI AddOns?
Old 14.02.2013, 19:21   #14
Akos
 Junior Member User Information

Akos's Avatar
Has happens every time I join a group through "Dungeon finder". Gonna reinstall it and see if it helps.

Posted in 18 hours 22 minutes
I reinstalled ShestakUI and disabled other addons except DBM and I still got those "taints".
Seem to happen when bosses are killed :P
Old 15.02.2013, 11:28   #15
Oz
 Senior Member User Information

Oz's Avatar
Anyway, reading a thread on Tukui forums (here), I've found a player which got the same taint using ElvUI and Elv answered to him:

"These are taints. Not errors.

Taints usually aren't game breaking and don't effect performance. However they can cause minor defects such as having to reloadui to use talents. A lot of times theres no way for authors to fix taints without removing some addon functionality.
"

and I think that it's the best answer to your question.

Old 15.02.2013, 23:33   #16
Akos
 Junior Member User Information

Akos's Avatar
*UPDATE* The problem seems to have fixed itself. I cant seem to recreate the tiants anymore. I'm grateful for your help once again.
Old 09.10.2013, 12:20   #17
Mille
 Elder Member User Information

Mille's Avatar
Hi Oz...First of all I wanted to say Thank You for this wonderful edit.

I don't seem to have any big issues except this one but its more of an inconvenience. The Mount journal only shows one mount and no info on the right side of the journal. The only way to mount is to search for a mount.

http://i.imgur.com/H0Fp95C.jpg
Say Thank:
Oz (10.10.2013)
Old 09.10.2013, 12:36   #18
Wetxius
 Assistant User Information

Wetxius's Avatar
You used Aurora skin?
Say Thank:
Oz (10.10.2013)
Old 09.10.2013, 16:34   #19
Mille
 Elder Member User Information

Mille's Avatar
Quote:
Originally Posted by Wetxius View Post
You used Aurora skin?
What the...

I didn't know that would be the issue. My apologies

Disabling Aurora fix it. Thanks Wetxius
Old 29.10.2013, 16:24   #20
Mille
 Elder Member User Information

Mille's Avatar
Another question if anyone can help me out.

Is there a way to remove the consolidated buffs bar? That's right underneath the minimap? If so how do I disable it.

Thanks

Tags
custom ui, editing, modified versions

Thread Tools



Mobile Style Русский English Deutsch Italian Chinese