Shestak UI
Go Back   Shestak UI > Interface Forums > English Community > Skinning

Skinning Share your custom skins with ShestakUI or others AddOns.

Advertising

 
Thread Tools
Old 29.06.2011, 19:29   #1
 Junior Member User Information

Shestak's Avatar
Question Deadly Boss Mods

Deadly Boss Mods


Info
  • DBM version - 4.96
  • ShestakUI version - 3.3.0+


Installation
  1. Download DBM and install it.
  2. Download the modified files and copy them to the replacement of the original files.
  3. Integrated stylization in current version of ShestakUI.
Old 29.06.2011, 19:29   #1.5 - Disable Ads

Advertise on this site

Old 29.06.2011, 19:30   #2
Mondays
 Elder Member User Information

Mondays's Avatar
Sorry if I missed something, however I'm unable to skin DBM after the reset updates with the new patch.

/settings all or /settings dbm do nothing.
I was unable to find any skinning file to switch, similar to the file for Skada.
And I couldn't find anything on these boards.

Any help?
I feel like it's something obvious (like always).
Old 29.06.2011, 20:08   #3
Shestak
 Junior Member User Information

Shestak's Avatar
Enable in config. Disabled by default.
Old 29.06.2011, 20:25   #4
Mondays
 Elder Member User Information

Mondays's Avatar
Ah thanks very much!!!
Old 08.07.2011, 06:30   #5
GhostSniper
 Junior Member User Information

GhostSniper's Avatar
DBM skin only

Great UI here.
Is it possible to only have the DBM skin and nothing else, no unit frames - action bars, just the DBM skin?
Thanks
Old 08.07.2011, 12:54   #6
Shestak
 Junior Member User Information

Shestak's Avatar
Quote:
Originally Posted by GhostSniper View Post
Is it possible to only have the DBM skin and nothing else, no unit frames - action bars, just the DBM skin?
No
Old 08.07.2011, 17:34   #7
GhostSniper
 Junior Member User Information

GhostSniper's Avatar
Ok thanks anyway, great addon.
Old 16.07.2011, 10:51   #8
anj
 Senior Member User Information

anj's Avatar
DBM, Recount not skinned

Recount is not skinned. I also get this error when I do /settings all

EDIT: I figured it out. Settings had Recount and DBM stylization unchecked.
Old 12.03.2015, 10:31   #9
cszsjm
 Elder Member User Information

cszsjm's Avatar
Question DBM skinning

Excuse me for my poor english.
when I use shestak's DBM skinning I can't move DBM's timing bar.
When I move it ,after a few minutes it will be return to initial position .
Can you solve it for me? thank you !

Tags
dbm, deadly boss mods

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Boss Frame Fid Technical Support 1 13.05.2011 22:46


Mobile Style Русский English Deutsch Italian Chinese