Shestak UI
Go Back   Shestak UI > Project Forums > Announcements

Announcements Anouncements from everywhere.

Advertising

 
Thread Tools
Old 25.03.2011, 21:44 ▼    #1
 Junior Member User Information

Shestak's Avatar
Post ShestakUI 3.0.8

ShestakUI 3.0

Date: 19.04.2011
UI Version: 3.0.8
WoW Version: 4.0.6
Change Log: link
Download:
Social:
Conference:
IM:
FAQ:
Donate:
Upgrade: clean install from older versions

Screenshots

Old 17.04.2011, 19:18 ▲    #41
Halvralf
 Member User Information

Halvralf's Avatar
My apologizes Shestak. I edited my post this morning 10 mins after I posted it as I hadn't paid attention to
Quote:
Originally Posted by Shestak View Post
Code [Select]:
if GetLocale() ~= "enUS" or GetLocale() ~= "enGB" then return end
probably as I was to sleepy still. It works perfect now as I stated in my edited post.
Old 17.04.2011, 19:18   #1.5 - Disable Ads

Advertise on this site

Old 17.04.2011, 22:33   #42
anj
 Senior Member User Information

anj's Avatar
Quote:
Originally Posted by Shestak View Post
Quote:
Originally Posted by anj View Post
3.0.6 works. I checked 3.0.6. It does not have those two lines.
This I already know, since I made these changes. But I have everything works fine on server with enGB/enUS locales.
These errors appear only do you have others do not.
It fixed mine and Halvralf, both of us are enUS. Just to be sure, I checked my WTF/Config.lua it says "enUS"

There might be a problem with the condition. I have been using Shestak UI for a long time now. This is the first time I've encountered this problem.
Old 18.04.2011, 08:06   #43
Shestak
 Junior Member User Information

Shestak's Avatar
Quote:
Originally Posted by anj View Post
I have been using Shestak UI for a long time now. This is the first time I've encountered this problem.
Here on this and I am surprised. This line was almost always after the introduction of locales.

Quote:
Originally Posted by anj View Post
both of us are enUS
In PTR all good for me.

Old 18.04.2011, 22:15   #44
Tkmstr1009
 Elder Member User Information

Tkmstr1009's Avatar
Question

Hey Shestak,

I just downloaded 3.0.7 and did a clean install, but this is what happened (see attached screenshot).

I tried deleting my WTF folder, did 2 clean installs, still nothing. The configuration menu does not work and the UI won't automatically configure.

Hoping for some help, thanks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_041811_160032.jpg
Views:	65
Size:	262.8 KB
ID:	378  
Old 18.04.2011, 23:37   #45
Shestak
 Junior Member User Information

Shestak's Avatar
Tkmstr1009, read a few posts above.

Добавлено через 22 минуты
Added 3.0.8 to fix this error.
Say Thank:
anj (19.04.2011)
Old 19.04.2011, 05:52   #46
anj
 Senior Member User Information

anj's Avatar
Thank you for 3.0.8. All working fine (fresh install).
Old 19.04.2011, 11:42   #47
Shestak
 Junior Member User Information

Shestak's Avatar
Quote:
Originally Posted by anj View Post
Thank you for 3.0.8. All working fine (fresh install).
I do not understand why you do not work. Since I have an PTR server, everything works fine for enUS locale. With this line.

Добавлено через 3 минуты
Curse.com the best:


WoWI checked the archives in a few minutes.

Tags
4.0.6, download, shestakui 3.0, скачать

Thread Tools



Mobile Style Русский English Deutsch Italian Chinese